I LOVE SUSHI HEERHUGOWAARD

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 182 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij I Love Sushi Heerhugowaard. Meer weten? Ontdek meer

15 jun 2024 om 21:30 Snel en zeer smakelijk
14 jun 2024 om 20:52 Heerlijke pokebowl Alles smaakte goed en vers!
12 jun 2024 om 12:12 We bestellen wel vaker de maki box maar dit keer was de sushi niet lekker. Het leek wel oud te zijn. Ook was het warm.
5 jun 2024 om 14:15 Heerlijke pokebowl gehad, goed gevuld en een lekkere dressing! Bezorging was snel
2 jun 2024 om 19:22 Ontzettend lekker gegeten! En het kwam netjes op tijd!
2 jun 2024 om 13:37 Snelle levering, netjes verpakt en lekker gegeten
2 jun 2024 om 11:05 Heerlijke verse sushi, je ruikt het, je proeft het! Ik bestelde altijd kleine porties, maar heb gisteren voor het eerst een grote box besteld van 94 stuks voor een feestje, iedereen vond het lekker. Echt top!
31 mei 2024 om 21:18 Goed
26 mei 2024 om 21:32 Geen wasabi geen gember. Eten was niet koud kan zijn dat het net gemaakt was en de rijst dus nog lauw. Wel vriendelijke bezorgster maar zou er met 35 minuten zijn uiteindelijk ruim een uur
26 mei 2024 om 0:28 Bestelling was netjes optijd maar niet compleet, kan gebeuren. Na een belletje netjes opgelost. Top.
24 mei 2024 om 20:24 Hadden boba thee besteld, 1 was verkeerd , gebeld en vriendelijk geholpen en opgelost , bedankt
21 mei 2024 om 19:44 Weinig sushi voor heel veel geld. Je kan beter uit eten gaan naar een all you can eat restaurant. Prijs-kwaliteit is voor mij niet voldoende.